El darrer dia 9 de febrer 55 alumnes de 2n curs del CFGM de Gestió Administrativa del nostre centre, van participar en una trobada a l’auditori AXA de Barcelona, on es celebrava la trobada anual d’Empresa a l’Aula, en què participaven 48 centres,  120 docents,  900 estudiants i 220 visitants, amb unes 150 empreses simulades de tota Espanya.

Empresa a l’aula és una plataforma en línia on els alumnes creen la seva organització empresarial i interactuen de manera virtual amb altres empreses que han estat creades per grups d’estudiants d’altres escoles.

 

A la trobada, els alumnes van fer una presentació de la seva empresa davant un jurat i la resta de companys de tots els centres. Posteriorment, es van dirigir a unes sales habilitades per poder fer networking amb la resta d’empreses. Van intercanviar informació, catàlegs, fulletons i targetes. També van aprofitar per vendre i signar contractes de compravenda.

Els nostres alumnes van defensar 6 projectes innovadors d’empreses creades i gestionades des de l’assignatura d’Empresa a l’Aula.

Va ser una jornada en què els alumnes van tenir l’oportunitat d’explicar la seva feina davant d’un auditori, conèixer les persones que hi ha darrera les empreses virtuals, negociar vendes i compres amb les altres empreses, introduir-se en el món empresarial i viure de primera mà el món de les fires i els congressos. Per acabar, van participar en una taula rodona amb alumnes d’altres centres i els responsable de la plataforma d’empresa aula. Tot plegat una experiència que de ben segur no oblidaran.

Els seus companys de primer els van acompanyar per fer una breu incursió en aquest món i veure de primera mà aquesta experiència tan enriquidora.

Aquest any la participació ha estat excel·lent, amb un nivell altíssim per part dels nostres alumnes de segon curs, gràcies a aquest gran treball vam tornar de Barcelona amb dos segons premis de 50.000 € virtuals, per a BioBags i CARE4GLASS, atorgats per un jurat que valorava la creativitat, la idea empresarial i la seva posada en escena.

Felicitats nois!!!, seguirem treballant.