El passat dimarts 5 de juliol de 2016, es va celebrar a la Sala Francesc Tarafa de Granollers l’acte territorial de graduació de la tercera promoció d’alumnes de Formació Professional en la modalitat d’alternança dual. Aquests estudiants han completat els seus estudis en diferents instituts dels  Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental.

L’acte, que va ser presidit pel director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, el sr. Melcior Arcarons, també va comptar amb la presència de la directora dels Serveis Territorials al Maresme-Vallès Oriental, la sra. Carmina Pinya, i l’alcalde de Granollers, el sr. Josep Mayoral, entre altres regidors i autoritats de la comarca del Maresme i del Vallès Oriental.

Ara bé, els veritables protagonistes de l’acte van ser els alumnes, els professors i els professionals responsables de les empreses col·laboradores, que van tenir l’oportunitat d’exposar la seva experiència en la formació professional dual, destacant-la com una eina imprescindible per lluitar contra la crisi, que permet donar resposta a les necessitats del mercat laboral, tot caminant cap a una major coresponsabilitat entre els centres educatius i les empreses.

2016 Acte FP DUAL (3)

2016 Acte FP DUAL (2)

2016 Acte FP DUAL (4)

2016 Acte FP DUAL (1)