Dos projectes del departament de mecànica de l'EMT han estat seleccionats com a guanyadors a la convocatòria d'ajudes DUALIZA de BANKIA

La convocatoria està promoguda per “Fundación Bankia per la Formació Dual” i “Asociación Nacional de Centros de Formación Profesional (FPempresa) i ha destinat gairebé 400.000 euros a 36 projectes de col·laboració en Formació Professional de tretze comunitats autònomes.
Els projectes promocionen iniciatives d’FP que impulsen projectes compartits entre centres i empreses.
Els projectes seleccionats són:
1. “Diseño e implantación del ciclo de grado medio de redes y estaciones de tratamiento de aguas”, en col·laboració amb Grupo Agbar, i posat en marxa d’innovacions metodològiques educatives a través de la realitat virtual (EMT de Granollers, Instituto Politécnico de Santiago de Compostela, Institut Pere Martell, Aqua Development Network, S.A. – ADN – L’escola de l’Aigua.
2. “FP dual en Decoletaje, a partir de la adaptación curricular del CFGS Programación de la producción en fabricación mecánica” per intensificar la formació en el sector de decolletatge en règim dual (Institut Escola del Treball Barcelona, EMT de Granollers i Instituto Escola Industrial Sabadell)