Les empreses d’Agbar i l’Escola de l’Aigua col·laboraran en la implementació dual del programa.
A partir del curs 2017-2018, l’Escola Municipal de Treball de Granollers impartirà el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua.
A més, aquest cicle s’oferirà en modalitat dual amb la col·laboració de les empreses del Grup Agbar.

La Modalitat Dual

La modalitat dual, que Agbar promou a través de l’Escola de l’Aigua, és una metodologia d’aprenentatge que permet escurçar la distància entre els aprenentatges acadèmics i les competències que es requereixen en l’àmbit professional, ja que un terç de les hores docents es realitzen a l’empresa, de manera remunerada.

Això facilita la inserció laboral dels estudiants alhora que permet a les empreses formar els seus futurs treballadors, amb els coneixements específics adequats a la seva realitat. En el cas de la primera edició d’aquest cicle, realitzada a l’Institut Pere Martell de Tarragona, més del 80% dels alumnes graduats ja han estat contractats o estan participant en processos de selecció per a cobrir llocs de treball en les empreses del sector.

Període d’inscripció

El cicle formatiu té una durada de dos anys, i va dirigit a tan a aquells alumnes que finalitzen l’Educació Secundaria Obligatòria (ESO) i optin per la Formació Professional, com a aquelles persones que vulguin reciclar-se i incorporar-se al sector de l’aigua.

El període de preinscripció és del 16 al 24 de maig, i tota la informació sobre el cicle formatiu es pot obtenir contactant amb l’Institut Escola Municipal de Treball al 93 879 55 18 per telèfon o bé presencialment al carrer Roger de Flor 66 de Granollers.