El passat dimarts 20 de desembre,  28 alumnes dels últims cursos d’FP van assistir a la primera Ifest a la Fira de Barcelona
Preguntareu que va ser la Ifest?
Doncs va ser  la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia, un esdeveniment dirigit a la gent jove, al talent present i futur, que en els propers anys tindrà l’oportunitat de fer les seves aportacions.
En que va consistir?

Ponències d’experts inspiradors que van  impregnar-los, fent-los veure casos i exemples, que els van generar simpatia i els van  “encomanar” les ganes de fer coses. La idea va ser que els joves s’empapessin de ciència, de tecnologia, d’oportunitats, en un ambient creatiu, possibilista, emprenedor, obert….

Fira: Exposició de projectes, empreses, emprenedors per tocar, per veure, per experimentar, per parlar, de les tendències més recents drons, robòtica, Smart Cities, IoT, Blockchain, Biotec, makers, fablabs, startups, Educació STEM, Sharing Economy, Etc.

Challenge: Taller d’innovació disruptiva, 2 hores en les quals els participants es van agrupar en equips i van treballar juntament amb l’equip d’Imagine per crear idees disruptives sobre un repte que van conèixer el mateix dia del taller. El taller es va desenvolupar amb el Mètode Lombard, creat per Imagine al Silicon Valley de California
Els alumnes van tornar molt contents de l’experiència i amb ganes de tornar-hi.