PREMIS FUTUR CAMBRA

L’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers guanya dos premis Futur Cambra com a millors projectes d’FP al Vallès Oriental.

El passat 11 de novembre l’EMT va ser guanyador de 2 dels 3 premis Futur Cambra. Un reconeixement als millors projectes sostenibles, transformadors i innovadors d’FP de la comarca atorgats per la Cambra del Vallès Oriental. 

Talk Books: Un pas cap a la inclusió és el projecte de la Zoe Vicente, Nadia Redondo i Iván Diaz, de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers, que han dirigit les professores Eva Tàpia i Anna Caballero amb la col·laboració de l’Hospital d’Asil de Granollers. Aquesta iniciativa de caràcter humà vol aconseguir la inclusió de tots els col·lectius en el sistema sanitari amb la introducció d’una eina que permetrà als pacients amb diversitat funcional no sentir-se aïllats a la Unitat de Cures Intensives.

Disseny i desenvolupament de nous productes cosmètics naturals i vegans: Una aposta per la cosmètica d’alta gamma natural. L’estudiant Lorena Belmonte Hurtado, també de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers, amb la tutela de Joan Carles Rey i Lourdes Martínez i la col·laboració de CDI Vallès, ha creat noves formulacions de cosmètica amb productes respectuosos amb el medi ambient.