L’Institut EMT de Granollers organitza la seva tradicional esquiada per als estudiants de 2n d’ESO, que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de gener de 2024. Aquesta activitat promet ser una aventura emocionant i educativa per als joves esquiadors.

Els participants hauran de concentrar-se a les 5:45 del matí per sortir puntualment a les 6:00. És important que portin esmorzar, dinar i berenar per al primer dia en una motxilla petita. A més, caldrà que vesteixin pantalons d’esquí, mitjons alts, anorac, samarreta i polar o jersei, buf, guants d’esquí i ulleres de sol amb cinta. No s’ha d’oblidar la crema de protecció solar i la crema per a llavis.

En la maleta, els alumnes hauran d’incloure estris d’higiene personal, roba de recanvi, tovallola de dutxa i sac de dormir. El lloguer del material d’esquí per a tres dies es pot gestionar via email a xcot@iesemt.net, amb diferents opcions de preus.

Les activitats diàries inclouran cursets d’esquí de 5 hores repartides al matí i a la tarda, amb dinars pícnic o menú calent i diverses activitats de lleure, com una visita a Puigcerdà. Els estudiants es allotjaran al Càmping Stel, a Puigcerdà.

És essencial informar sobre qualsevol intolerància, al·lèrgia o medicament necessari a egras@iesemt.net abans del 22 de gener. A més, per viatjar a l’estranger, els estudiants hauran de portar DNI o passaport en vigor i obtenir un permís patern, que es pot tramitar a la Policia local o als Mossos d’esquadra.

Els documents necessaris per a aquest tràmit s’han de lliurar als professors d’Educació Física abans del 19 de gener. Per a més informació, es recomana contactar amb l’institut o consultar el powerpoint distribuït als alumnes i famílies.