Història

[vc_row][vc_column el_class=”historia-wrapper” css=”.vc_custom_1459239674326{margin-bottom: 30px !important;}”][vc_column_text css=”.vc_custom_1459929179234{margin-right: 15px !important;}” el_class=”historia-content”]DSC_0406

L’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers és un institut d’ensenyament secundari públic, la titularitat del qual correspon a l’Ajuntament de Granollers i que està sostingut mitjançant un conveni singular amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

L’Institut Escola Municipal de Treball s’ha caracteritzat, al llarg d’aquests més de noranta anys d’història, per la seva vinculació amb l’entorn local i comarcal, i també per la seva relació amb el món del treball. Amb una clara vocació educativa, creiem en la formació dels nois i les noies tant des de la dimensió dels valors com des del punt de vista acadèmic. L’Institut EMT és un centre escolar que es declara no confessional i integrador i pel qual esdevé prioritari fomentar la formació del nostre alumnat en els valors de la tolerància, del respecte i del diàleg, i que vetlla per la participació activa dels diferents sectors –pares, alumnes i professorat- en la vida escolar, en el marc d’una societat que volem plural, integradora i democràtica.

Un equip de professores i professors imparteix els diferents estudis amb dedicació i professionalitat.

El mapa escolar preveu que l’Institut Escola Municipal de Treball imparteixi estudis d’Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà, Cicles Formatius de Grau Superior i Curs d’accés a CFS. Entenem que l’oferta d’estudis postobligatoris que ofereix el nostre centre és atractiva pel ventall d’ensenyaments de secundària als quals un alumne/a pot accedir un cop finalitzada l’ESO o, més endavant, amb el Batxillerat.

Aquest Institut va obtenir el certificat de la norma ISO 9001/2008 el juliol del 2010.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][heading text=”Galeria d’imatges” tag=”h2″ align=”left” class=”historia-galeria-titol after”][galleries gallery=”737,735,726,722,692,657,592,327,835,809,810,192,206″][/vc_column][/vc_row]