INICI PROJECTE KA219 ERASMUS+INICI PROJECTE KA219 ERASMUS+

El passat diumenge 21 de gener van arribar a Granollers els 8 alumnes francesos del Lycée la Prat’s de Cluny i els 8 italians del centre Convitto Nazionale Paolo Diacono de Cividale del Friuli que participen junatment amb els nostres alumnes de l’optativa de 4t ESO de tecnologia en el projecte col·laboratiu Eurobotisons tous ensemble! (Let’s eurorobot together!). Aquesta acció internacional s’emmarca dins del programa europeu Erasmus+ i té com a objectiu la construcció col·laborativa de robots amb peces 3D dissenyades i creades pels mateixos estudiants. Durant aquesta primera setmana de mobilitat (del 21- 27 gener 2018) els participants estan muntant les peces per construir un total de 12 robots ( 3 robots per 4 grups trinacionals) i a més a més estan duent a terme activitats de caire més cultural i social com la visita als monuments més emblemàtics de Barcelona, empreses de robòtica de la zona i han realitzat un taller de 3D. També estan coneixent la ciutat de Granollers de la mà dels seus companys catalans i han tingut la oportunitat de gravar un programa de ràdio i fer una entrevista per la televisió VOTV, on han explicat les experiències i primers impressions viscudes fins al moment.

Al març 8 alumnes de l’EMT aniran a Itàlia per programar els robots i al juny tindrà lloc a França la competició final dels robots amb reptes individuals.

Des de l’escola volem donar les gràcies de nou a les famílies que acullen als participants i a totes les persones i professors implicats per fer possible aquest projecte.

<iframe id="iframe_chapter" src="https://votv.xiptv.cat/embed/337991?width=828&iframe_width=850&share=&height=466&iframe_height=512" name="iframe_chapter" scrolling="no" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" width="850" height="512" frameborder="0"></iframe>