L’Escola Municipal del Treball de Granollers, concretament la Sala d’Actes, ha acollit aquest dimarts, dia 2 de maig (10 h), la roda de premsa de presentació de la cinquena edició del Tots Dansen a la comarca del Vallès Oriental, un projecte organitzat pel Teatre Auditori de Granollers i per l’Associació Cultural, amb el suport de la Xarxa Transversal i el lideratge del Mercat de les Flors.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral; Laura Llamazares, cap de programació del Teatre Auditori; Daniel Zapata, director de l’IES EMT; Xavi Cot, coordinador del projecte a l’EMT, i Arantza López, formadora de dansa. També han intervingut Maria José Zuriaga, coordinadora del projecte a l’IES Celestí Bellera i Cristina Zamorano, coordinadora a l’IES El Vern, de Lliçà de Vall.

Laura Llamazares ha explicat que el Tots Dansen ha estat un projecte que ha anat creixent: “En un primer moment, hi participàvem només tres ciutats, que eren Olot, Mataró i Granollers però progressivament ha anat creixent i ara hi hem de sumar Vilanova, Manresa, Sant Cugat i Tortosa, juntament amb d’altres localitats de les respectives comarques”. En la seva intervenció, Llamazares també ha agraït “la implicació de les escoles i de l’Associació Cultural en aquest projecte en què els alumnes fan un procés de descoberta d’ells mateixos i del seu entorn”.