Un any més, l’Institut Escola Municipal de Treball (EMT) de Granollers ha estat seleccionat per CaixaBank Dualitza i la Fundació per a la Formació Professional en Empresa com un dels 24 centres que han presentat una de les idees més innovadores per fomentar l’orientació cap a la Formació Professional.

El projecte, titulat ‘Plataforma virtual d’orientació professional 4.0, basada en l’ús de la intel·ligència artificial’, és una iniciativa ambiciosa que combina tecnologies d’avantguarda i recursos educatius per a l’orientació professional d’estudiants i futurs estudiants interessats en Cicles Formatius.

La plataforma, que encara està en desenvolupament, està dissenyada per a facilitar l’accés a la informació i recursos existents en línia relacionats amb l’orientació professional en Cicles Formatius, proporcionant un únic lloc web on estudiants i futurs estudiants puguin trobar tota la informació necessària per a la seva orientació professional.

Els responsables del projecte són Josep Maria García Mundet, Cap d’Estudis d’Empresa de l’EMT, , i en J.L. de la Torre Lorente, expert en tecnologies i multimèdia de DaMarkusWolf Tech & Multimedia.

Amb aquesta iniciativa, l’EMT continua demostrant el seu compromís amb la innovació i la formació professional, buscant sempre noves maneres d’orientar i preparar als seus estudiants per a les oportunitats i desafiaments del món laboral.