Sala de govern de l’Ajuntament de Granollers

L’Aliança per l’FP Dual és una xarxa d’empreses, centres i institucions d’abast estatal compromesos amb el desenvolupament de l’FP Dual, que aposta per un sistema d’aprenentatge  que sigui més productiu tant per als alumnes com per a les empreses. La promouen la Fundació Bertelsmann, la Fundació Princesa de Girona, la Cambra de Comerç espanyola i la CEOE.

L’objectiu principal és millorar l’ocupabilitat dels joves alhora que les empreses obtenen professionals amb una formació que s’adiu a les seves necessitats. La xarxa integra, en aquests moments, 350 empreses, entre les quals, Almirall, Bertelsmann, Caixabank, Freudenberg, Gas Natural Fenosa, Hotel Balneari Termes Victòria, Media Markt; centres educatius com Escola Pia de Catalunya, Escola Montserrat o Escola Salesians de Sarrià; i institucions com el Col·legi de Metges de Barcelona o la Fundació Cercle d’Economia.

En aquest enllaç podeu trobar més informació de la noticia: http://www.granollers.cat/noticies/sala-de-premsa/lescola-municipal-del-treball-suneix-lalian%C3%A7a-la-formaci%C3%B3-professional-dual