Benvolguts/des,

A Granollers hi ha una fundació que des de fa 15 anys realitza una tasca admirable d’ajuda i suport a totes aquelles persones que, per circumstàncies de la vida, es troben soles o sense els medis necessaris per portar una vida digna. Estem parlant d’El Xiprer.

Un munt de voluntaris dediquen una part del seu temps personal a treballar en aquest projecte solidari destinat a aquells qui més ho necessiten. Ben segur que tots coneixeu la tasca de recerca d’aliments que fa aquesta entitat a fi de distribuir-los entre les persones que seuen en el seu menjador social o entre aquells que passen a recollir-los diàriament per tal de poder cobrir part de les seves necessitats bàsiques. Enguany, la crisi i els moments difícils pels quals passen, que probablement ens afecten a tots, ha fet més necessari encara aquest suport generós i solidari.

És per aquest motiu que, un cop més, a l’EMT s’engega la campanya de recollida d’aliments “Omplim el rebost del Xiprer”. Aquest projecte es manté des de fa més de vuit anys, on alumnes, professors i personal del centre hi participen activament amb un seguit d’activitats com ara: visitar les instal·lacions del Xiprer (alguns cursos de l’ESO), xerrades de cooperació i participació ciutadana, així com portar a terme la campanya del recapte d’aliments.

Us animem a participar en aquesta recollida d’aliments que es farà des del dilluns 4 fins el dimecres 20 de desembre. A l’entrada del centre hi haurà un espai (elaborat pels nostres alumnes) per poder recollir els aliments que us agrairíem ens féssiu arribar. Els productes més necessaris són arròs, oli d’oliva,cigrons, macarrons, llaunes (de tomàquet, tonyina, sardines),detergent per la roba i productes d’higiene personal .., però podeu aportar-ne qualsevol altre.

Cada grup/classe té assignat un producte, però també podeu fer-ne arribar d’altres. Tots són necessaris i ben rebuts.

1r ESO— arròs
2n ESO— Llaunes
3r ESO— Cigrons/llenties
4t ESO— Macarrons
1r i 2n BTX—Oli oliva
CFGM i CFGS –detergent roba / higiene personal
Curs accés—detergent roba/higiene personal

Confiem que, entre tots, aconseguim aportar una ajuda realment generosa.

Montse Bosch
Directora