STAGE SPRINT GOOGLE INNOVAFP i PREMIS INNOVAFP

L’EMT va gaudir, del 25 al 29 de juliol, el premi com a 2n millor projecte INNOVAFP del curs 2017-18, amb un stage de desenvolupament de la metodología SPRINT de Google a  Vic.

Durant la semana, els alumnes Albert Yangües i Alain Nozal, i el professor Eduard Gras, vàren desenvolupar nous projectes d’innovació mitjançant aquesta metodologia.

El projecte dels alumnes, per facilitar la ingesta de medicaments en infants, i de l’Eduard Gras, kit d’implementació del mètode Sprint Google a les àules d’FP, vàren ser considerats els guanyadors d’entre els alumnes participants i dels equips de professors respectivament.

Es va acompanyar el treball amb sessions de lleure i team building. Una experiència molt enriquidora per la formació de tots plegats i de convivencia amb d’altres instituts de Catalunya.

PREMIS INNOVAFP

L’EMT guanya el 2n premi del concurs PROJECTE INNOVADOR InnovaFP d’entre tots els centres de Formació Professional de Catalunya.
Un concurs que té com objectiu reconèixer una manera de treballar un projecte d’innovació o transferència de coneixement que serveixi per a l’adquisició de coneixement, habilitats i actituds. Una de les bases per a la gestió de la informació i el coneixement del centre, afavorint la generació de pols de coneixement de reconegut prestigi.
Els alumnes Nasira Zahoor i Albert Yangüez, de 2n de laboratori d’anàlisi i control de qualitat, tutoritzats pel Joan Carles Rey, han desenvolupat un nou producte per a neteja de pintures industrials, respectuós amb el medi ambient, reduint els costos de producció i més eficient que els productes actuals del mercat, per l’empresa Chemetall SA.